Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP presenta un decàleg de 10 punts per fer front a l’emergència lingüística del català

Els candidats vilafranquins per Barcelona, Marta Soler i Otger Amatller, han presentat aquest dilluns les propostes electorals de la CUP, en relació amb l’àmbit lingüístic i la defensa del català.

Segons expliquen des de la CUP, Catalunya viu una situació d’emergència lingüística, que cal aturar amb propostes valentes i profundes. És per això, que l’esquerra independentista ha presentat un decàleg de 10 punts per fer front a aquesta situació.

A tall general, el document posa el focus en el reforç de la immersió lingüística en el sistema educatiu i quotidià; l’aposta per una producció audiovisual i de doblatge en català; la creació d’una nova Conselleria de Llengua ambiciosa, i l’impuls del català en l’àmbit laboral i el conjunt dels Països Catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: