Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Reintegrament de les butlletes premiades de la Loteria de la Festa Major de Vilafranca

Reintegrament de les butlletes premiades de la Loteria de la Festa Major de Vilafranca

El cobrament es podrà fer aquest dissabte a la parada dels administradors a la plaça de la Vila, i posteriorment els dijous 9 de febrer i 9 de març al vespre al seu local.

Les persones que ho desitgin ja poden cobrar el reintegrament de les butlletes premiades del sorteig de La Grossa de Cap d’Any, que van posar a la venda els administradors de la Festa Major d’aquest 2023. Concretament, el reintegrament es de 0,40 € per butlleta.

La primera ocasió per fer efectiu aquest cobrament serà aquest dissabte14 de gener a la parada que el quintet muntarà davant del seu local de la Plaça de la Vila, de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. A la mateixa parada hi vendran figures del Festiari i les noves dessuadores amb la imatge gràfica de la festa, a més d’altres elements de marxandatge com la polsera de plata del drac de la joieria Moner i els domassos.

També es podrà cobrar el reintegrament de les butlletes premiades el dijous 9 de febrer i el dijous 9 de març de 8 a 9 del vespre al local dels administradors i administradores, ubicat a la Plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: