Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marta Soler és la candidata a l’alcaldia de Vilafranca per la CUP

El número dos de la llista és l’actual regidor Txus Magallón, mentre que l’actual portaveu del grup municipal, Noel Viñas figura en el númerp cinc.

Aquest dissabte l’Escorxador de Vilafranca ha acollit l’assemblea en la qual s’han ratificat els cinc primers llocs de la llista dels cupaires de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Marta Soler encapçala la candidatura, sent la primera vegada que una dona l’encapçala des de que la CUP té representació municipal a Vilafranca. La segueixen en els primers llocs l’actual regidor Txus Magallón, Muntsa González, l’exregidora Maria Ramon i l’actual portaveu Noel Viñas.
Marta Soler assumeix encapçalar la llista conscient de la responsabilitat que comporta, però assenyala que per la CUP no importen els personalismes i que destaca el treball en equip.
L’objectiu dels cupaires és guanyar les eleccions del 28 de maig a Vilafranca perquè consideren que a la vila li cal un canvi radical de les seves polítiques. Un dels grans reptes i objectiu de la CUP són les polítiques d’habitatge.
Un altre dels objectius prioritaris és lluitar pel dret a l’empadronament de tothom que visqui a Vilafranca. En definitiva es vol treballar per tal de posar les persones al centre de la política per fer la vida més digna i millor per a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: