Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Tres Tombs tornen aquest diumenge al centre de Vilafranca

Els Tres Tombs tornen aquest diumenge al centre de Vilafranca

Començaran a la 1 del migdia des de davant l’església de Sant Francesc, al carrer Sant Pere

Aquest diumenge tindran lloc els tradicionals Tres Tombs de Vilafranca, que organitza l’Associació Amants dels Cavalls Sant Antoni Penedès en el marc de la festivitat de Sant Antoni. Uns Tres Tombs que, arran de les obres de transformació del tram alt de la rambla de la Girada, tornaran al centre de Vilafranca.

Concretament, començaran a la 1 del migdia des de davant l’església de Sant Francesc, al carrer Sant Pere; aniran fins a la rambla de Sant Francesc, des d’on giraran a la dreta cap a l’avinguda de Tarragona; giraran per l’estret carrer Verdaguer i tornaran pel carrer Sant Pere en direcció a l’església i novament fins a la rambla. Al llarg del matí i migdia, l’organització vendrà el tortell de Sant Antoni des d’una parada a la mateixa rambla.

La cercavila haurà començat cap a tres quarts d’una des de la zona esportiva, on a partir de 2/4 de 10 del matí hi haurà l’esmorzar traginer i la preparació dels cavalls, carros i carruatges.
Des d’aquest any es pot seguir l’actualitat dels Tres Tombs a l’Instagram @trestombsvilafranca. També es convida a tothom a penjar les fotografies de la festa mencionant aquest compte. La fotografia amb més likes guanyarà una nit d’hotel per a dues persones a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: