Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Gall s’ha complementat amb diferents propostes per atreure més visitants

L’aviram i la gastronomia son els gran reclams de la Fira, però al voltant hi hi diverses activitats complementàries per ajudar a fer-les més atractives per els visitants.

Al llarg de tot el cap de setmana s’han organitzat diferents propostes al voltant del recinte firal per fer encara més atractiva i entretinguda l’experiència de visitar la Firal del Gall.

La novetat d’aquest any era un globus aerostàtic quer permetia veure la fira des d’una altres perspectiva; però també hi havia tallers i tastos més tradicionals que permetien conèixer els diferents productes.

Per a la majoria de visitants però, el principal al·licient era evidentment l’aviram, sobre tot la possibilitat de tastar les propostes dels restaurants de la carpa de la gastronomia, i els vins.

Malgrat els anys que fa que es celebra la fira, sempre hi ha qui s’hi acosta per primer cop. És el cas d’aquests veïns de Sant Marí Sarroca, que han aprofitat per tastar diferents plats d’aviram

Molts però són els repetidors, i els que aprofiten per donar a conèixer la Fira entre amics i familiars. Un exemple aquesta família de Rubí, ja que el pare és ja un habitual, i enguany ha vingut amb la filla i el gendre.

L’ambient durant tot el cap de setmana va ser molt bo, tot i que en principi dissabte la sensació és que hi havia més visitants i es van fer més vendes que diumenge.

La suma d’aviram viu, la possibilitat d’endur-se’l ja mort i plomat cap a casa, poder-lo tastar cuinat per algun dels restaurant de la mostra gastronòmica i tot plegat maridar-ho amb els vins de la D.O Penedès s’ha tornar a mostrar un any més com a una aposta d’èxit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: