Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC recollirà propostes dels infants per Vilafranca

Aquesta acció s’emmarca en la voluntat dels republicans de donar un paper més actiu als infants i joves a l’hora de dibuixar i proposar millores per Vilafranca.

Esquerra Republicana distribuirà una carta als infants de Vilafranca aquests propers dies amb la voluntat de recollir idees i propostes dels nens i nenes i incloure-les en el seu programa electoral.

Durant la Fira del Gall, a la parada d’ERC Vilafranca, es distribuirà aquesta carta als infants i també es podrà descarregar al web www.peresabat.cat. Els nens i nenes podran escriure les seves propostes i fer-les arribar a través del web o bé a la seu d’ERC, durant les vacances escolars de Nadal.

Xavier Vallès explica el motiu de la iniciativa.

A més, els republicans posen en marxa una campanya dirigida als establiments comercials i a la ciutadania amb l’objectiu d’incentivar el consum local i posar en valor el profit que té la ciutat si es compra i es consumeix a la vila, apostant pel comerç local. El partit està visitant establiments de Vilafranca per explicar les propostes de dinamització del sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: