Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els municipis de l’Alt Penedès reduiran la factura energètica en gairebé 640.000 euros

Els municipis de l’Alt Penedès reduiran la factura energètica en gairebé 640.000 euros

Ho faran gràcies al pla de xoc de la Diputació de Barcelona.

El ple de la Diputació de Barcelona aprovarà aquest dijous una línia d’ajuts de 50M€ per finançar projectes d’energia verda als municipis de la demarcació. Es tracta d’una ampliació del projecte Renovables 2030, que arriba a una dotació pròxima als 120M€. Ajudaran a finançar instal·lacions de plantes fotovoltaiques, calderes de biomassa i milloraran l’eficiència de l’enllumenat públic amb LED.
D’aquest pressupost, més de 2,7M€ es destinaran a l’Alt Penedès, on ajudaran a reduir en prop de 640.000 euros la factura energètica anual dels municipis. A més, aconseguiran un estalvi energètic equivalent al consum de 274 llars durant un any. També implicarà un estalvi anual d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle de més de 900 tones de CO2.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: