Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca dona tretze caixes de material al Consolat d’Ucraïna a Barcelona

Dos agents de la Policia Local de Vilafranca han impulsat una donació de material que arribarà a Ucraïna en els propers dies.

Els agents han recollit, preparat i inventariat 13 caixes de peces d’uniformitat on hi ha 74 granotes, 25 anoracs, 22 jerseis, 55 camises, 40 polos, 11 armilles reflectants, 8 parells de botes d’aigua, 4 polars, 6 armilles balístiques i 4 parells de plaques balístiques. Aquestes peces de roba són de la uniformitat antiga que van quedar emmagatzemades un cop es va fer el canvi d’uniformitat per l’actual i es troben en bon estat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, explica que, en aquesta acció, hi ha estat implicat directament el Cònsol General d’Ucraïna a Barcelona.

Un dels agents que ha impulsat la iniciativa explica que aquesta aportació pot fer servei al front o a les patrulles ciutadanes i recorda que la situació a Ucraïna és molt complicada des de la invasió de Rússia.

Pels agents era molt important garantir que el material arribi a Ucraïna i sigui útil. Per això estan en contacte amb el consolat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: