Dissabte, 28 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El FC Vilafranca reestrena horari aquest diumenge

El FC Vilafranca reestrena horari aquest diumenge

A partir d’aquest cap de setmana el Vilafranca jugarà els seus partits a casa els diumenges a les 12h.

Dos anys després el FC Vilafranca torna a recuperar l’horari de diumenge a les 12 del migdia, pels seus partits com a local. Serà a partir d’aquest mateix cap de setmana amb el partit davant el San Cristóbal, actual quart classificat de Tercera Divisió.

Puntualment, el Vilafranca havia jugat algun partit els diumenges al migdia, sovint perquè el partit s’emetia a través de la Xarxa de Televisions locals en la seva franja horària, com ara en l’últim precedent de partit el diumenge al migdia: va ser el 10 d’abril, en la victòria per 3-1 contra el Peralada, en la jornada 31 de la passada lliga.

Per trobar l’últim partit de lliga a casa a les 12 del matí de diumenge ens hem de remuntar al passat 23 de març: un duel contra la Guineueta, que va finalitzar amb empat a 2.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: