Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca, penúltim, es juga el ser o no ser contra la Rapitenca, cuera de Tercera

Cristian García recupera Joel Bona i Fran Illescas per l’important duel de dissabte (18h). Una victòria donaria oxígen als vilafranquins.

Després de sumar dues derrotes en els dos últims partits de lliga, el FC Vilafranca torna a ocupar posicions de descens, penúltim amb 7 punts. Aquest dissabte, a les 18h, l’equip rebrà la visita de l’últim classificat, el conjunt de la Rapitenca.

Els vilafranquins, un punt per sobre de l’equip del Montsià, no tenen marge d’error. Necessiten guanyar davant un rival directe, sumar el triomf del curs, i poder escapar de la zona vermella. Per fer-ho, els penedesencs hauràn de refer-se del dur revès de la setmana passada contra el Peralada, veient com es van escapar els 3 punts al temps afegit.

Els de Cristian García s’exercitaven aquest dijous per preparar el cinquè partit de la temporada a casa i intentar canviar la dinàmica. De moment, només una victòria com a locals.

La defensa i les porteries a cero seràn claus, tot i que aquesta no està sent la millor faceta de l’equip, que ja ha encaixat 18 gols en 9 partits. D’aquests 9, només en un van marxar sense encaixar: va ser en l’empat a 0 contra el Castelldefels.

La importància del duel de dissabte és capital. Sense dubte, una de les primeres finals de la temporada. Un partit que pot marcar gran part del devenir de la lliga.

Contra la Rapitenca, l’entrenador comptarà amb el retorn de Joel Bona i Fran Illescas, mentre que Godbless haurà d’esperar almenys una setmana més per tornar a formar part d’una convocatòria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: