Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament edita un nou plànol del bus urbà de Vilafranca

L’Ajuntament edita un nou plànol del bus urbà de Vilafranca

El servei de bus urbà de Vilafranca incorpora millores a partir del proper dimecres 2 de novembre.

En primer lloc es començarà a distribuir un plànol desplegable actualitzat del servei del bus que inclou també els recorreguts de les dues línies L1 i L2, i les diverses parades i horaris de pas per cadascuna. El plànol es podrà trobar a l’interior dels mateixos busos, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila, al servei de Gent Gran, a l’Oficina de Turisme i a l’EspaiBús, al c/ Pere el Gran, 26.

A partir del mateix dia, ambdues línies del bus faran una parada nova amb el sistema Cridabus a la rambla de la Girada amb Ronda de Mar.

Actualment el servei CridaBus ja dona cobertura a dues parades concretes dels recorreguts de les línies 1 i 2, a la Residència Mare Ràfols i a l’avinguda Tarragona amb avinguda del Vendrell. Per sol·licitar el pas del bus per aquestes tres parades, cal demanar-ho prèviament via SMS al telèfon 644 342 382 per a la L1 i 611 041 394 per a la L2. Aquest SMS s’ha d’enviar entre 20 i 5 minuts abans de l’hora de pas prevista en la parada que se sol·licita.

També en els propers dies finalitzarà les tasques de renovació i actualització dels horaris de pas que estan penjats en totes les parades dels recorreguts del bus urbà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: