Divendres, 2 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una trentena de persones participen a la cinquena Cursa de Transports de Vilafranca

Cal tenir en compte que no es tracta d’una competició de velocitat sinó la simulació d’un desplaçament laboral, d’estudis o de tràmits.

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilita l’Associació per a la Promoció del Transport Públic ha organitzat aquest dimarts la cinquena edició de la Cursa de Transports, amb sortida des de diferents equipaments i arribada a la plaça del Penedès, on es mesuraven diferents paràmetres.

Albert Parés és el delegat territorial de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic a l’Alt Penedès.

Cal tenir en compte que no es tracta d’una competició de velocitat sinó la simulació d’un desplaçament laboral, d’estudis o de tràmits, respectant les normes de circulació i utilitzant correctament el transport públic. Enguany els vehicles sobre dos rodes com ara bicicletes, motos o patinets han estat els més utilitzats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: