Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tornen les projeccions en directe i diferit de grans òperes i ballets al Casal de Vilafranca

Tornen les projeccions en directe i diferit de grans òperes i ballets al Casal de Vilafranca

Les pantalles de cinema de la Sala Zazie-Casal i del Teatre Casal, reprenen la programació de projeccions en directe o diferit d’algunes de les obres d’òpera i ballet més conegudes del món.

El Casal de Vilafranca va encetar la temporada passada una nova oferta cultural. La projecció en directe o diferit d’obres de ballet i òpera que tenen lloc a alguns dels teatres més emblemàtics del món.

La temporada 22/23 engega amb dues propostes. La primera aquest dimarts 27 de setembre a 1/4 de 9 del vespre amb l’òpera ‘Madama Butterfly’ de Puccini, que es projectarà en rigorós directe des de la Royal Opera House de Londres, a la pantalla de cinema de la Sal Zazie-Casal.

La segona també es realitzarà en directe, però a la pantalla gran del Teatre Casal i aquesta vegada serà amb el ballet ‘Mayerling’, performada per The Royal Ballet i que tindrà lloc dimecres 5 d’octubre també a 1/4 de 9 del vespre.

Les entrades tenen un preu reduït per persones associades al Casal i es poden adquirir, tal com els espectacles, a la pàgina web del teatre Casal www.teatrecasal.com, i a les oficines de l’entitat els dies laborables de 5 de la tarda a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: