Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca clouen el 64è aniversari amb èxit de participació

El Teatre Casal veu carregats el Pilar de 6 aixecat per sota i l’Escala d’11, en una magnífica actuació.

Com és habitual, els Falcons de Vilafranca aprofiten el Pont de la Puríssima per commemorar el seu aniversari. Els actes de celebració, que van començar el passat divendres 1 de desembre amb el pregó de Laia Gallart, han comptat amb èxit de participació.

Miquel Cusiné feia un bon balanç del conjunt d’activitats, destacant l’actuació al Casal, on la colla vilafranquina va carregar als peus del centenari teatre una espectacular Pilar de 6 aixecat per sota i l’Escala d’Onze, una fita que només s’ha completat 3 vegades a la platea del Casal.

Així mateix, la tècnica de la colla es mostrava satisfeta per haver exhaurit les places del Rally Falconer en tan sols mitja hora, un esdeveniment que cada any té més participació i que, aquest 2023, arribava a la seva 30a edició amb algunes novetats.

D’altra banda, també han tingut gran afluència de públic les activitats programades per als infants, com els inflables a la plaça Penedès durant el matí de dijous o el vermut. Tot plegat culminava el mateix divendres, després de l’actuació, amb un dinar popular.

Finalment, el representant de la tècnica expressava que ha estat una bona temporada pels vilafranquins, complint amb bona part dels objectius i amb actuacions fora de Catalunya. No obstant això, els reptes de futur de la colla se centraran a mantenir l’alt nivell actual, però Cusiné recordava el canvi de junta que s’ha de produir aquest 2024.

Per tant, doncs, els Falcons de Vilafranca clouen l’any amb bones sensacions i amb un aniversari rodó, amb l’ambició de fer créixer l’entitat i portar el nom de Vilafranca arreu del món.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: