Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entitats, clubs i atletes es donen cita al Casal per celebrar la Festa de l’Esport 2023

Aquest dijous al vespre el Teatre Casal acollia l’entrega dels Premis de l’Esport 2023. El panorama esportiu vilafranquí ha viscut la seva gran festa, reconeixent les fites de més de 30 entitats.

Vilafranca ha viscut la seva gran festa de l’esport, aplegant a les personalitats més destacades del panorama actual i premiant les majors fites esportives de la darrera temporada. El Teatre Casal va tornar a acollir un acte en el qual absolutament tot l’esport de casa té el seu moment de glòria.

La d’enguany ha estat una festa de l’esport amb cares noves. Una d’elles, la de la nova regidora d’esports de l’Ajuntament, Gemma Romeu, que aquest dijous al vespres vivia la seva primera festa des que ostenta el càrrec.

Però, evidentment, els grans protagonistes de la tarda van ser els esportistes, clubs i entitats. No va faltar a la cita Adrià Domenech, el jugador de bàsquet, format al Casal. Entre els clubs presents, alguns en plena expansió, com el Volei Vilafranca, que ve de viure la seva millor temporada, des de la seva fundació l’any 2009.

Durant la gala es van premiar dos projectes d’esport inclusiu. Un va ser per l’Esportiu Penedès i l’altre per l’equip de futbol inclusiu del Base Marc Bartra. Altres distincions específiques van ser pel tradicional Torneig de l’Enxaneta, el Centre Excursionista del Penedès i el reconeixement honorífic a Jesús Sánchez, de la Unió Ciclista Espirall.

Una tarda especial, que dona cabuda a tots els esports, fins i tot aquells que durant la temporada passen més desapercebuts, com ara el twirling, una disciplina gimnàstica amb bastó.

En la festa de l’esport d’enguany, un total de 33 entitats esportives de Vilafranca van passar per l’escenari del Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: