Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Cendrera de somnis’ inaugura la capella dels Dolors com a nou espai expositiu del VINSEUM

‘Cendrera de somnis’ inaugura la capella dels Dolors com a nou espai expositiu del VINSEUM

L’exposició mostra un total de 10 obres de Fèlix Plantalech, que s’acompanyen de textos i reflexions del professor de filosofia Jesús Gomez. Es podrà visitar fins el 20 de novembre.

El projecte neix de l’experiència del confinament durant la primavera de 2020 i dels sentiments, reflexions i vivències d’aquells dies en què tot es va aturar per a gairebé tothom. El resultat són deu pintures creades per Fèlix Plantalech que volen reflexionar sobre uns somnis, uns projectes i uns desitjos que no sempre es poden dur a terme.

L’artista també ha comptat amb la col·laboració del professor de filosofia Jesús Gomez qui va escriure ‘Invitació al silenci’ un text que reflexiona sobre el silenci, el temps, la vida… i que acompanya les pintures.

Tot i que Plantalech va iniciar aquest projecte just després de sortir del confinament i que el procés creatiu es va prolongar fins a finals de l’any 2020, les obres no s’havien exposat fins ara. A l’exposició, el visitant podrà gaudir de les deu pintures acompanyades d’uns audiovisuals realitzats per Pep Puig on es reciten fragments dels textos de Gómez.

El projecte també inclou una publicació a mode de catàleg, titulada ‘Cendrera de somnis’ on es recullen les pintures de Plantalech, el text de Jesús Gomez i un poema de Sílvia Amigó. El llibre ha estat editat per Andana Edicions i estarà a la venda a la mateixa exposició i a la llibreria del museu.

L’exposició s’inaugura aquest divendres 9 de setembre a les 8 del vespre, i es podrà visitar fins el 20 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: