Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un bus llançadora connectarà el centre i la zona esportiva per festa major de Vilafranca

El bus farà un itinerari circular i sortirà del carrer General Prim/Font dels Alls en direcció a la Zona Esportiva cada 20 minuts és a dir, 3 expedicions cada hora.

L’Ajuntament de Vilafranca ha contractat Autocars del Penedès per realitzar un servei de bus llançadora d’anada i tornada des del centre de la vila fins a la zona esportiva els dies de festa major.

El servei funcionarà les nits dels dies 26, 27, 28, 29, 30 i 31 d’agost i 1 de setembre, adaptant-se als horaris dels diferents concerts programats a la Zona Esportiva de Vilafranca.

El bus farà un itinerari circular i sortirà del carrer General Prim/Font dels Alls en direcció a la Zona Esportiva cada 20 minuts és a dir, 3 expedicions cada hora. De tornada de la Zona Esportiva, el bus realitzarà parades al c. Eugeni d’Ors/av. Catalunya i a la plaça del Penedès.

El regidor de Mobilitat, Aureli Ruiz, explica que aquesta mesura té un doble objectiu. Per una banda, oferir a la ciutadania un servei de transport públic còmode en horari nocturn cap a la Zona Esportiva perquè es pugui gaudir dels concerts que s’hi celebraran i alhora, i el més important, que ho pugui fer de forma segura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: