Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la Capta de la Festa Major amb la venda de 1.300 programes

Avui dijous entre les sis i dos quarts de nou del vespre es duran a terme les activitats de la capta en diferents barris

Avui a dos quarts de deu del matí cinc coets han donat tret de sortida a la Capta de la Festa Major, una capta que ha iniciat un dia més tard degut a la previsió meteorològica de pluja.

Com ja és tradició de cada any, avui dijous i divendres els administradors i administradores passejaran pels carrers de Vilafranca per vendre els 1,300 programes que l’estudi Bildi Gràfics ha elaborat. Els administradors aniran acompanyats per diferents grups de grallers i diversos col·laboradors i col·laboradores de la Festa.

En el programa oficial d’enguany s’hi adjunta també l’estampa de Sant Fèlix, diverses postals relacionades amb la festa i el regal d’enguany, un joc de cartes Memory de la més desitjada. El preu del programa és de 35€ i contribueix, com cada any, a pagar la Festa Major.

El dissenyador Martí Ferrer parla del programa d’enguany, i explica que aquesta vegada pretén impactar en les emocions que s’havien amagat amb la pandèmia.

L’administrador de la Festa Major, Raimon Escofet, explica també que un dels objectius del programa d’aquest any ha estat fer un trencament amb la pandèmia i poder tornar a recuperar la normalitat.

En aquesta línia la rebuda de la capta d’enguany ha estat molt satisfactòria. Els administradors de la Festa Major estan contents amb l’ambient que ha donat tret de sortida a la Capta i amb la col·laboració que han rebut per part dels vilafranquins i vilafranquines. Ens ho explica també Raimon Escofet.

Avui dijous entre les sis i dos quarts de nou del vespre es duran a terme les activitats de la capta als barris d’El Centre, Sant Julià, Poble Nou i Molí d’en Rovira, i hi haurà també parada a la plaça de la Vila per comprar el programa i el marxandatge. Demà divendres es faran els que estaven previstos per dimecres, que són el Centre, La Girada, Barceloneta-Sant Magí, l’Espirall i les Clotes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: