Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sisena edició del Fem un Tasta Vins en el marc del Vijazz

Dissabte tenia lloc a l’Enològica l’activitat organitzada pel Postgrau interuniversitari de Gestió d’empreses Vitivinícoles de la Wine Business School, la U. Rovira i Virgili i la U. de Vic.

El postgrau ofereix als alumnes una formació completa en el món vitivinícola al mateix edifici de l’Enològica de Vilafranca. Aquesta activitat es presenta com una fira, on l’alumnat, distribuït per equips, presenta a tots els assistents els vins creats per ells implementant les diferents estratègies de màrqueting i comercialització que han estat treballant durant el curs.
Per als alumnes és una oportunitat de posar en pràctica real el què han après. És la sisena edició del postgrau en el que hi participen sobretot persones vinculades al sector i que està tenint bona resposta amb un nivell alt d’inscricions ja de cara al curs vinent.
Els participants a l’activitat podien degustar i avaluar tots els vins proposats pels estudiants. Aquesta simulació amb públic real és molt útil a l’hora de valorar i perfeccionar els productes que s’exposen. Per participar-hi no calia ser un expert del vi, només voler gaudir-ne i donar l’opinió personal a partir de les propostes que realitza l’alumnat. L’avaluació per part del públic dels productes és important pels alumnes que s’estan formant per la professionalització del sector. Enguany l’activitat s’emmarcava en el Vijazz Vilafranca 2022.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: