Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les inscripcions per a la sisena edició del ‘Fem un Tasta Vins’ estan obertes

Les inscripcions per a la sisena edició del ‘Fem un Tasta Vins’ estan obertes

Per participar al ‘Fem un Tasta Vins’ no cal ser un expert del vi i el cava, només donar l’opinió personal a partir de les propostes que realitza l’alumnat.

El proper dissabte 2 de juliol tindrà lloc a l’Enològica una nova edició del ‘Fem un Tasta Vins’, una activitat organitzada pel Postgrau interuniversitari de Gestió d’empreses Vitivinícoles de la Wine Business School, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic.

Aquesta activitat es presenta com una fira, on l’alumnat, distribuït per equips, presentarà a tots els assistents els seus vins implementant les diferents estratègies de màrqueting i comercialització que han estat treballant durant el curs. D’aquesta manera, els participants podran degustar i avaluar tots els vins proposats pels estudiants.

Per participar al ‘Fem un Tasta Vins’ no cal ser un expert del vi i el cava, només donar l’opinió personal a partir de les propostes que realitza l’alumnat.

L’activitat, que és gratuïta, es durà a terme de 10 a 13h a la Wine Business School, en tres franges horàries d’una hora. Les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web www.thewinebs.cat. Hi haurà 30 places per cada franja horària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: