Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

WineBS ha celebrat la cinquena edició del ‘Fem un Tasta Vins’

L’activitat permet als alumnes posa en pràctica el que han après en relació a la promoció dels productes, i fer-ho en un context d’una fira real oberta a la participació de la ciutadania.

Dissabte 3 de juliol va tenir lloc a l’Enològica una nova edició del ‘Fem un Tasta Vins’, una activitat organitzada pel Postgrau interuniversitari de Gestió d’empreses vitivinícoles de la Wine Business School amb seu a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic, el qual ofereix als alumnes una formació completa en el món vitivinícola.

L’activitat es presenta com una fira on els alumnes, distribuïts per equips, presenten a tots els assistents els vins creats per ells implementant les diferents estratègies de màrqueting i comercialització que han estat treballant durant el curs. D’aquesta manera els participants poden degustar i avaluar tots els vins proposats pels estudiants.

Aquesta simulació amb públic real és molt útil a l’hora de valorar i perfeccionar els productes que s’exposen i tanmateix posar-ho en pràctica en una fira real. Xavier Fumenal és el responsable del Mòdul d’Empresa del postgrau.

L’avaluació per part del públic, consumidor final, és molt important per al sector i per als alumnes que estan formant-se. Al finalitzar l’acte s’ha sortejat entre totes les persones participants diversos lots de productes.

Enguany l’activitat s’ha desenvolupat paral·lelament en el marc del Vijazz Vilafranca 2021.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: