Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Wine Business School ha realitzat aquest dissabte una nova edició del Fem un Tasta Vins

El Postgrau s’està impartint a l’escola que té seu a l’Enològica de Vilafranca per 4t curs consecutiu en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic.

La cloenda de la primera part del curs consisteix en una fira on els alumnes, distribuïts en 4 equips, presenten el seu vi i posen en pràctica els coneixements que han rebut en matèria de màrqueting, comunicació i tècniques de venda.
La regidora d’Educació, Xell Montserrat, destaca que aquesta activitat és una oportunitat d’obrir-se per mostrar l‘activitat de WINEBS i perquè els alumnes posin en pràctica els coneixements que s’imparteixen al postgrau.
Ester Garcia, directora de la WINEBS, recorda que l’activitat Fem un Tasta Vins es presenta com una fira on els alumnes posen en pràctica els coneixements que han rebut en una activitat oberta també a la ciutadania amb una assistència d’unes 80 persones.
Ester Garcia destaca que és important copsar l’opinió, no sols dels experts sinó també de la ciutadania, dels potencials consumidors de vi. El públic consumidor pot fer moltes aportacions. Aquesta simulació amb públic real pot ser molt útil a l’hora de valorar i perfeccionar els productes que s’exposen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: