Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mostra de Vins DO Penedès i Caves de La Granada recupera l’essència en la seva 20a edició

Després de dos anys amb un format adequat a la pandèmia, la Mostra de Vins DO Penedès i Caves de La Granada recuperava l’essència en la seva vintena edició.

Organitzada per la Jove Agrupació de Dionysos, tenia lloc aquest cap de setmana al recinte del Celler Cooperatiu, en el marc de la festa major de La Granada.

A la mostra hi participaven 56 cellers, que permetien als visitants degustar més de vuitanta vins i caves elaborats al Penedès, maridats amb embotits i formatges artesans. A més, enguany hi havia convidades les DO Ribera del Duero i Rueda.

La inauguració tenia lloc dissabte al matí i anava a càrrec de Ton Colet, distingit com a vigent millor sommelier de Catalunya. L’acte va comptar amb la presència del Conseller d’Economia i Hisenda Jaume Giró, l’alcalde de La Granada Joan Cols, el president del Celler Cooperatiu Joan Pons i els membres de la Jove Agrupació Dyonisos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: