Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip femení de La Granada puja a Primera Divisió

L’equip granadenc ocuparà la plaça del Sant Gabriel, que ha desaparegut. Gran notícia per un conjunt que el curs passat va finalitzar segon a la seva lliga, amb només dues derrotes.

Després d’un estiu sense notícies ni moviments al respecte, el CF La Granada Femení ha vist confirmat el seu ascens a la Primera Divisió femenina catalana. L’equip que va finalitzar segon al seu grup de Segona Catalana amb només dues derrotes el curs passat, ocuparà la plaça del Sant Gabriel, que ha desparegut després que totes les seves jugadores hagin abandonat el club.

La nova presidenta del club granadenc, Laura Rodríguez, anunciava la notícia a través del compte d’Instagram de l’entitat.

L’equip competirà al grup 2 de la Primera Divisió femenina catalana. L’inici de lliga, previst per aquest cap de setmana, s’endarrereix una setmana per La Granada, que gaudirà de 7 dies per preparar el primer partit: el 16 de setembre, a les 16h, contra el Cambrils Unió, al Municipal Josep Farré Farriol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: