Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca fa castells de 6 en la seva actuació al Serrallo

La Jove de Vilafranca fa castells de 6 en la seva actuació al Serrallo

Els de la camisa blau cel mantenen els seus assaigs itinerants els divendres al vespre per diferents barris de Vilafranca, i els dimecres al local de Budokan Penedès al barri de Sant Julià

Dissabte passat la Colla Jove de Vilafranca va actuar al Serrallo, a la Diada de la Festa Major de Sant Pere. Hi eren també els locals Xiquets del Serrallo, els Xiquets de Vilaseca i els Xiquets de Torredembarra.

La Jove va descarregar el 3 de 6 amb molta seguretat però només va poder carregar el 3 de 6 amb l’agulla, que va cedir amb l’enxaneta fent la motxilla. Després van fer dos intents desmuntats de 4 de 6 i un pilar de
4 final.

Els Xiquets del Serrallo van fer 3 de 7, 4 de 7 com a castells més destacats. Els Xiquets de Vilaseca i els Xiquets de Torredembarra van fer castells de 6.

La propera actuació de la Jove serà a la Diada Itinerant, el 23 de juliol a la tarda, al Parc de Sant Julià de Vilafranca. Els de la camisa blau cel continuen assajant els dimecres al local de Budokan Penedès, al carrer Sant Julià 24, a 2/4 de 10 del vespre. I els divendres mantenen els assaigs itinerants per els barris, a les 9 del vespre. Aquesta setmana serà a la plaça de Sant Julià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: