Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Colla Jove de Vilafranca inicia els assaigs en un nou local

La Colla Jove de Vilafranca inicia els assaigs en un nou local

Aquest 25 de febrer, a les 8 del vespre, la Jove començarà els seus assajos de la temporada 2022 i ho farà a un nou espai, el local del Club Esportiu Budokan Penedès, al Carrer de Sant Julià.

Segons explica el seu president, Manel Trias, la colla porta més d’un any intentant localitzar un local adient per poder assajar, intentant-ho a través de múltiples vies sense obtenir cap resultat positiu. Finalment ha arribat la solució per mitjà de la col·laboració entre entitats i així, després d’unes converses amb el club Budokan Penedès, s’ha arribat a un bon acord que permetrà, a la Colla Jove, utilitzar el local del club esportiu durant dos assajos a la setmana i poder assajar a cobert durant els propers mesos.

La Colla Jove està tancant el calendari per l’any 2022, una temporada en que l’objectiu és recuperar l’activitat habitual de la colla, tant la social com la castellera, i superar la massa social pre-pandèmia. El Cap de Colla, Bernat Costa, vol treballar per recuperar els castells de 7 quan abans millor i es treballarà amb una línia de fomentar la formació de nova canalla i de nous castellers joves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: