Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un grup de socis de la Jove de Vilafranca es planteja agafar les regnes de l’entitat

Divendres l’actual junta va dimitir, i aquest grup de socis van demanar dos tres setmanes de marge per mirar de concretar una proposta de futur per la colla.

Divendres passat al vespre la Colla Jove de Vilafranca va dur a terme la seva assemblea extraordinària per a posar fi de mandat a la Junta actual i plantejar la seva continuïtat futura.

L’assemblea va començar amb el balanç social i tècnic de la temporada 2022 i la presentació dels comptes, que van ser aprovats per unanimitat. Després de tractar un parell de punts sobre els estatuts de la colla, la Junta actual va presentar la seva dimissió al donar per acabada la seva darrera temporada de mandat i va obrir les portes al plantejament del futur de la colla. Tot seguit, un grup de socis va prendre la paraula per anunciar que estaven treballant en un nou projecte i en una nova Junta i van demanar a l’assemblea dos o tres setmanes de temps per a acabar de tancar ambdós punts.

Així, l’assemblea va decidir donar més marge de temps i convocar una nova assemblea per a finals de setembre o principis d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: