Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca ha participat en la diada castellera Dones Amunt de Torredembarra

La Jove de Vilafranca ha participat en la diada castellera Dones Amunt de Torredembarra

Els de la camisa blau cel obrien d’aquesta manera la temporada 2020, tot i que abans el mateix diumenge havien alçat un pilar de quatre a Vilafranca en motiu del dia de la dona.

La Colla Jove de Vilafranca va fer la seva primera actuació de la temporada aquest diumenge a la Diada castellera Dones Amunt que es va fer a la Plaça de la Vila de Torredembarra. Van ser els convidats de la colla dels Xiquets de Torredembarra, de recent creació, que ahir estrenava la seva nova camisa a ratlles blanques i blaves.
L’actuació arribava massa aviat per la colla vilafranquina i la canalla es va mostrar amb manca de confiança. Així, l’actuació es va saldar amb un pilar de 4, dos intents desmuntats de 3 de 6 que van ser pràcticament idèntics, amb un tronc molt parat i una canalla insegura, un 3 de 6 conjunt descarregat amb la colla torrenca i, finalment, un pilar de 4 íntegrament femení.
Prèviament, a les 10 del matí, la colla va fer un pilar de 4 a l’acte en suport dels drets de la dona i per la igualtat de sexes que va tenir lloc plaça Jaume I de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: