Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Guàrdia Civil investiga un veí de Gelida com a presumpte autor d’homicidi imprudent

La Guàrdia Civil investiga un veí de Gelida com a presumpte autor d’homicidi imprudent

Es tracta del patró d’una embarcació que dissabte hauria atropellat amb resultat de mort un banyista a la platja de les Salines de Cubelles.

Diumenge passat, la Guàrdia Civil va procedir a la investigació d’un home de 42 anys, nacionalitat espanyola i veí de Gelida, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent. Efectius de Policia Judicial de la Guàrdia Civil es van desplaçar a Cubelles dissabte a la tarda amb l’objectiu d’investigar un accident ocorregut al mar amb el resultat de la mort d’un banyista de 73 anys, de nacionalitat brasilera i veí de Cubelles, qui hauria estat atropellat per una embarcació quan es trobava nedant.

El dissabte, l’investigat, acompanyat per una persona, es trobava a la platja de les Salines a bord d’una embarcació llogada ancorada a la part exterior de la línia de boies, a zona autoritzada per a la navegació. Segons es desprèn de la investigació realitzada per la Guàrdia Civil i de les diferents informacions aportades per testimonis del succés, l’embarcació governada per l’investigat va aixecar el fondeig atropellant una persona que es trobava nedant, accident que hi podria haver ocorregut en trobar-se prop del límit de la zona de bany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: