Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romero vol construir una nova comissaria de la Policia Local al solar de la Guàrdia Civil

L’alcalde apunta que el futur de l’equipament ha de passar pel ple, però que creu que tots els grups es poden sentir còmodes amb aquesta proposta

Tal com vam avançar aquest dijous, Vilafranca ha rebut la confirmació d’una subvenció del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per un import de 320.000 euros per a l’adquisició de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil. L’edifici, des de fa molts anys en desús, es troba situat al carrer Lavern, al polígon industrial de Llevant.

L’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, es mostra satisfet perquè Vilafranca rebrà uns terrenys qualificats com equipament públic en una zona ben comunicada i estratègica, al costat de la Unitat de Serveis, i té clar el seu objectiu, que es podria desenvolupar al llarg de tot el mandat.

Aquesta subvenció deriva d’una esmena introduïda per ERC al Congrés en la negociació dels Pressupostos Generals de l’Estat per als 2023 i ha de ser destinada necessàriament a la compra de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil.

Des d’ERC afegeixen que l’Estat sempre s’havia negat a cedir la caserna i insistia en el fet que l’Ajuntament l’havia de comprar per poder adquirir-la, però finalment celebren que no sigui així.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: