Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
9 municipis de l’Alt Penedès continuen en nivell 3 del Pla Alfa per l’elevat risc d’incendi

9 municipis de l’Alt Penedès continuen en nivell 3 del Pla Alfa per l’elevat risc d’incendi

A la nostra comarca, a més, conflueixen tres parcs naturals, el d’Olèrdola, el del Foix i el del Garraf, i tots tres es troben en nivell 3 del Pla Alfa.

Avinyonet del Penedès, Castellet i la Gornal, Gelida, Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos i Subirats són els municipis de l’Alt Penedès que es troben en nivell 3 del Pla Alfa per l’elevat risc d’incendi.

En els nivells alt i extrem (nivells 2 i 3), es prohibeix o es restringeixen determinades activitats susceptibles de provocar incendis forestals, com ara la possibilitat d’encendre foc, la realització d’activitats esportives, de treballs forestals o d’activitats agrícoles i l’ús de barbacoes en les àrees de lleure existents, podent, fins i tot, restringir l’accés als principals massissos muntanyosos.

A la nostra comarca conflueixen tres parcs naturals, el d’Olèrdola, el del Foix i el del Garraf, i tots tres es troben en nivell 3 del Pla Alfa. Per tant, es demana a la població en general extremar les precaucions en el medi natural i evitar al màxim les sortides en aquests espais.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: