Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní entra a nivell 3 del Pla Alfa

Des de l’Ajuntament de Sant Sadurní demanen a la ciutadania que extremi les precaucions. En cas de veure una columna de fum, cal trucar al 112.

Protecció Civil de la Generalitat activa l’alerta de perill extrem i alfa nivell 3 a 496 municipis de Catalunya, entre ells Sant Sadurní, des de la mitjanit del dimarts 22 d’agost fins a les 00 hores de divendres 25 d’agost.

Segons les previsions meteorològiques, fins divendres s’intensifiquen les temperatures màximes extremes de manera generalitzada arreu del territori, unes condicions que, sumades a la situació de sequera, suposen que el risc d’incendi forestal és molt elevat.

L’activació del nivell 3 del Pla Alfa, el nivell màxim, implica la prohibició de fer qualsevol tipus de foc en espais oberts, la suspensió de totes les activitats amb risc d’incendi forestal, així com també queden aturats els treballs forestals i la caça en els municipis afectats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: