Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca tindrà activitats per a infants i joves a les piscines d’estiu

Vilafranca tindrà activitats per a infants i joves a les piscines d’estiu

L’objectiu és dinamitzar les piscines d’estiu i disposar d’una oferta diferenciada d’altres piscines del territori

La regidora d’Esports, Anna Doblas, acompanyada dels tècnics de la regidoria Jordi Gallego i Pilar Porta, i del gerent del Complex Aquàtic de Vilafranca, Juan Diego Romero, han presentat aquesta setmana una nova edició de l’H2Oci, un ampli programa d’activitats que tindran lloc a les piscines d’estiu Isidre Prunés del Complex Aquàtic.

La regidora explicava que l’objectiu és “dinamitzar les piscines d’estiu i disposar d’una oferta diferenciada d’altres piscines del territori, per gaudir en família o amics del bany, prendre el sol i d’activitats esportives i lúdiques. Tornem a la normalitat després de dos anys de Covid”.

L’H2Oci, de fet començava aquest dilluns, amb l’obertura de les piscines d’estiu, però el gruix d’activitats es faran del 27 de juny al 29 de juliol, ambdós inclosos. “Mantenim els mateixos preus que abans de la pandèmia, és a dir, 3 euros per infant i 1 euro per adult acompanyant, amb un màxim de 2 adults per infant, que inclou l’entrada a les piscines i la participació en les activitats programades”, ha dit Anna Doblas. La regidora també ha destacat la instal·lació entre el 4 i el 17 de juliol del circuit de pump-track a l’exterior del Complex perquè tothom pugui venir i fer-ne ús amb el seu patinet o bicicleta.

El gerent del Complex Aquàtic ha remarcat com a novetat els ‘Dijous a la fresca’ adreçats a públic més juvenil, que tindran lloc cada dijous a partir del 19.30h, amb preus promocionals i amb horari especial d’obertura fins a les 23h. “Entre les activitats previstes hi haurà classes dirigides i un concert per acostar les piscines exteriors a aquest públic juvenil”, ha comentat Juan Diego Romero.

Anna Doblas animava tothom a gaudir d’unes activitats sense restriccions a les piscines exteriors de Vilafranca. “Estan en un entorn privilegiat on s’hi pot arribar a peu, en bicicleta o en transport públic… És una bona opció per gaudir del lleure en un estiu que es preveu calorós”, ha afirmat.

Tota la informació de les activitats es pot trobar al web www.vilafranca.cat/h2oc

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: