Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha estat l’epicentre del bàsquet júnior amb la final a 4 del Campionat de Catalunya

Aquest dissabte i diumenge, els 4 millors júniors de la categoria interterritorial es disputaven el títol de lliga al Pavelló Nou de Vilafranca

El Pavelló Nou de la Gamba de Vilafranca ha estat l’escenari de la final a 4 del Campionat de Catalunya de bàsquet en categoria júnior interterritorial, al llarg del darrer cap de setmana. Un esdeveniment enmarcat dins de l’àmbit de les competicions de la Federació Catalana de Bàsquet, i que a més ha tingut a l’equip del Casal com a protagonista i amfitrió.

Malauradament els resultats no van acompanyar pel que fa a l’equip vilafranquí, que una setmana enrere superava el CB Maresme Boet als quarts de final per 46 a 66 i accedia a aquesta fase final.

En el partit de semifinals, disputat dissabte a la tarda, el conjunt dirigit per Dani Ayora buscava la gesta contra el Manresa, màxim favorit a proclamar-se campió, però els pronòstics es van complir: el Casal va caure per 49 a 85. En l’altre semifinal, el Salou Teresianes va superar l’Ipsi per 79 a 56.

Ipsi i Casal, perdedors a les semifinals es veien les cares diumenge al partit pel tercer i quart lloc, novament amb derrota vilafranquina per 48 a 55, en un duel més ajustat en què l’equip va anar per darrere tot el partit, arribant a situar-se a només un punt de diferència a l’inici de l’últim quart, però la remuntada no es va poder completar.

Una temporada en què l’equip ha lluitat fins el final i s’ha pogut acomiadar davant la seva afició a casa, a Vilafranca.

A la final, el Manresa va acabar superant el Salou Teresianes per 62 a 50, aconseguint proclamar-se campions de Catalunya. Un èxit amb accent penedesenc, al comptar l’equip del Bages amb el vilafranquí Iker Fernández a les seves files. Fernández va ser un dels jugadors més destacats, al aconseguir 12 punts en 35 minuts sobre la pista en el duel definitiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: