Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre la convocatòria per a participar al YouTo

Vilafranca participa un any més al YouTo, una trobada de joves europeus que s’organitza en el marc de la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl.

Enguany, la trobada tindrà lloc justament a Vilafranca del 29 de juliol al 5 d’agost, i va adreçada a joves d’entre 15 i 17 anys complerts durant el campament, nascuts els anys 2007, 2006 i 2005, residents a Vilafranca del Penedès i que tinguin coneixements demostrables d’anglès, ja que és la llengua de treball de la trobada.

La delegació vilafranquina estarà formada per 4 joves que compartiran una estada i activitats amb joves de les ciutats europees que hi participen. La data límit per a les inscripcions és el 6 de juliol.

Els/les joves interessats/des a participar-hi hauran de presentar la sol·licitud telemàticament mitjançant el tràmit de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès a seu.vilafranca.cat “Convocatòria per participar al campament internacional de joves”. Allà hi trobaran tota la informació i la documentació necessària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: