Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau amplia l’horari i presenta la programació d’activitats per setmana santa i primavera

El nou horari d’obertura de La Nau, a partir del mes d’abril, és el següent: els dilluns, de 17 a 21h, de dimarts a divendres, de 16:30 a 21:30h i els dissabtes, de 10 a 14h i de 17 a 21h.

D’aquesta manera es passa de 24 a 32 hores i s’incorpora la franja de tarda dels dissabtes.

Aquest horari serà l’habitual però en períodes festius La Nau obre matí i tarda. Durant la setmana santa, del 25 al 28 de març, l’horari serà tots els matins de 10 a 14h i les tardes de 17:30 a 21:30h. Excepte de divendres 29 de març a dilluns 1 d’abril, ambdós inclosos, que l’espai romandrà tancat.

Pel que fa a la programació d’activitats d’aquests dies, contempla activitats formatives, esportives i d’oci com el curs de premonitor, el taller de cal·listènia, la tarda de multiesports, la sortida a una sala d’escapisme, una gimcana fotogràfica o formacions de dansa i cuina. Tots els detalls es poden consultar al web joventut.vilafranca.cat.

Sobre la programació de la propera primavera, es mantenen les activitats que han funcionat aquest hivern i se n’incorporen de noves com les sessions de Mindfullness, per combatre l’ansietat i l’estrès.

La programació completa es pot consultar també al web joventut.vilafranca.cat, on es poden fer les inscripcions a les activitats on sigui necessari apuntar-se prèviament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: