Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les ADF del Penedès i Garraf van viure una revetlla de Sant Joan sense incidents destacats

Les ADF del Penedès i Garraf van viure una revetlla de Sant Joan sense incidents destacats

Tot va estar coordinat des del centre de transmissions de radio cel Control Penedès ubicat temporalment a Guardiola de Font-rubí.

Durant la revetlla de Sant Joan les ADF de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf va muntar un servei especial de vigilància per tot el territori en el que hi van participar 71 voluntaris amb 31 vehicles d’extinció de primera intervenció.
El dispositiu de vigilància va començar a les 21h del vespre i va acabar a les 2h de la matinada del dia 24 de juny.
No hi van haver incendis destacats gràcies a la ràpida intervenció, només destacar la crema d’uns arbres a Sant Sebastià del Gorgs en que va intervenir l’ADF d’Avinyonet, o uns altres arbres a Lavern en uns actes de foc en que va intervenir l’ADF de Subirats. També l’Adf de Sant Martí va ajudar als bombers l’endemà de la revetlla, en un magatzem a l’entrada del poble. L’ADF de Ribes va intervenir en un cam de rostolls que s’havia encès, l’ADF Quintinenca en uns marges de vinya al Pla del Penedès i l’ADF Garraf en un cap a Vilanova i la Geltrú. El cap de setmana de la revetlla també vam tenir un gran ensurt al sortir una revifalla en el incendi de Sant Pere de Ribes. Per sort es va poder arribar a temps i sofocar el foc.

ADF

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: