Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La propera setmana comença a funcionar el nou equip de ressonància magnètica de l’Hospital

Aquest nou equipament serà ja operatiu a partir del 13 de juny, i ha de permetre atendre les més de 3.500 persones que anualment es desplaçaven als Camils per fer aquestes proves.

Un cop han finalitzat els treballs d’instal·lació i condicionament d’aquest nou equipament, la previsió és que la propera setmana ja comenci a funciona el nou equip de ressonància magnètica instal·lat al Servei de Diagnòstic per la Imatge de l’Hospital Comarcal. Això permetrà realitzar estudis radiològics a pacients hospitalitzats i ambulatoris del territori, sense necessitat d’haver-se de desplaçar a l’Hospital Residència Sant Camil.

La Doctora Mercedes Rodríguez, cap de Servei de Diagnòstic per la Imatge de l’Hospital de Vilafranca, apunta que serà un gran benefici per els prop de 3.500 pacients que cada any utilitzen aquest servei, però també per els professionals de l’Hospital

A més, aquest aparell incorpora els últims avenços tecnològics, que permeten obtenir imatges de gran qualitat i reduir el temps d’estudi. Una altra característica important del nou equip és que utilitza menys quantitat d’heli pel seu funcionament, fet que el fa més respectuós amb el medi ambient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: