Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia es queda a les portes de la final de l’OKLliga, que jugaran Liceo i Reus

Els sadurninencs no van poder superar el Liceo al cinquè i definitiu partit de les semifinals. Els gallecs es veuran les cares a la final amb el Reus, que va eliminar el Barça en el cinquè partit.

El Noia queia derrotat davant el Liceo en el cinquè i definitiu partit de les semifinals del playoff de l’OKLliga per 4-2 a favor dels gallecs, que disputaran la final pel títol davant el Reus, que en el cinquè partit aconseguia eliminar el Barça, guanyant per 3-4 en un duel disputat al Palau.

Els sadurninencs arribaven al desempat amb l’esperança de poder tombar un dels gegants de la competició, després d’aixecar un 2-0 en contra a la sèrie. El Liceo, acompanyat per una afició que va omplir Riazor, aconseguia marxar al descans amb un 2-0 a favor. Podia escurçar diferències el Noia, a dos segons de la mitja part, sense encert d’Eloi Mitjans en la directa.

Al segon temps, colpejava novament el Liceo, situant el 4-0 al marcador. Els cavistes ho van intentar, arribant a posar el marcador en 4-2, amb 3 minuts per davant, i Eloi Mitjans va disposar de dues directes més, sense encert.

Al final, 4-2, victòria del Liceo, que es veurà les cares a la final amb el Reus de Jordi Garcia i Sergi Aragonès, equip que va eliminar el Barça aquest dimarts en guanyar el cinquè partit per 3-4. Divendres i diumenge, els primers partits de la final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: