Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Patí Monjos es complica la vida a sis jornades per acabar la lliga

No va tenir opció els Monjos en el partit d’aquest dissabte a casa contra el Castellar. Derrota per 0-4 que complica una mica la situació a la taula.

El CP Monjos compta amb un marge de vuit punts amb el descens, quan resten sis jornades al grup B de Primera Catalana. Tres derrotes de forma consecutiva, després de superar el Sant Ramon al derbi de fa un mes, fan que la permanència encara no estigui confirmada. Aquest dissabte nova derrota, per 0-4 contra el Castellar, el segon classificat.

El partit va marxar al descans amb empat a 0. I abans el Castellar enviava un penal al ferro.

Al segon temps, els visitants trigaven només dos minuts en obrir el marcador, amb gol d’Oriol García. Un Oriol Garcia que, ja amb 0-1, fallava una directa.

Poc després arribava el 0-2, de Victor Bonilla.

Abans del tercer i el quart, els Monjos es salvaven, amb un penal i una directa errades pels visitants, que a 2 minuts pel final anotaven dos gols consecutius. Novament amb els mateixos protagonistes: Oriol Garcia i Victor Bonilla.

A sis jornades pel final l’equip, amb 33 punts, es troba vuit per sobre del descens, que integren Cubelles i Sant Ramon amb 25, i el Juneda amb 22. La permanència, molt complicada pel Sant Ramon, que només ha sumat 7 dels últims 33 punts i encadena sis derrotes consecutives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: