Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull no es tornarà a presentar a la reelecció l’any vinent

En una roda de premsa convocada aquest divendres al migdia, l’alcalde Pere Regull ha donat a conèixer públicament una decisió que segons ha explicat ja estava meditada uns mesos enrere.

És una decisió personal, desprès de 14 anys a l’alcaldia i 20 anys a l’ajuntament de Vilafranca, amb ganes d’emprendre un nou projecte a la seva vida. Regull ho ha anunciat ara però la seva intenció és continuar a l’alcaldia i deixar la política municipal al final de la legislatura, l’any vinent. L’alcalde considera positiu que es faci un relleu, però espera que sigui amb la perspectiva de seguir l’estela marcada per l’actual govern municipal.

Regulla ha recordat que durant la seva etapa ha afrontat reptes molt grans, com fer front a la crisi econòmica del 2009, el procés i la pandèmia de la Covid, i que Vilafranca ho ha pogut superar gràcies a un govern sòlid.

En aquests moments hi ha negociacions a diferents bandes de l’espectre vinculat a Junts per Vilafranca, Junts per Catalunya o Impulsem Penedès i Regull espera que es pugui arribar a un acord que permeti aixoplugar sota un mateix paraigües aquest espai polític que coincideix en una mateixa visió del Penedès. Segons ha pogut saber la nostra emissora, l’actual tinent d’alcalde, Aureli Ruiz, podria encapçalar la candidatura, tot i que la decisió està pendent de les assemblees de les diferents formacions polítiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: