Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Olèrdola revalida el segell Infoparticipa assolint el 94% dels indicadors avaluats

Olèrdola revalida el segell Infoparticipa assolint el 94% dels indicadors avaluats

El distintiu l’atorga la UAB i reconeix la qualitat i transparència de la informació de la web municipal. És el sisè cop que Olèrdola rep aquest reconeixement.

L’Ajuntament d’Olèrdola ha obtingut el Segell InfoParticipa 2021 a la qualitat i transparència de la comunicació pública local. Aquest distintiu, creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, el rep l’Ajuntament d’Olèrdola per sisena vegada, després de complir amb el 94 % dels 52 indicadors de transparència avaluats. El resultat supera el ja excel·lent 92% d’assoliment que obtenia l’Ajuntament en l’anterior avaluació. La valoració es pot consultar a la web InfoParticipa.

Aquest segell és una certificació que s’atorga a partir de les avaluacions realitzades als webs municipals. S’analitza la informació que contenen sobre els representants polítics del seu municipi, com es gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació es posen a l’abast de la ciutadania. Es tracta d’una marca de qualitat que busca donar garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans.

El regidor de Comunicació de l’Ajuntament d’Olèrdola, Jordi Catasús, feia notar que aquest reconeixement es renovava després d’haver incrementat els objectius assolits.

Amb el 94% de grau de compliment, Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos són els dos ajuntaments de l’Alt Penedès que han obtingut la puntuació més elevada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: