Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Can Cartró acaba amb la ratxa d’un Molanta que perd a casa 20 mesos després

El curs passat l’equip va guanyar tots els partits a casa, i ara s’ha quedat a només un partit de completar una volta perfecta a casa. L’última derrota va ser l’1 de maig del 2021 (0-2 vs. Quintinenc)

Derrota del Molanta per 0-1 davant del Can Cartró en el segon partit de l’any. Els de Subirats es van emportar els 3 punts gràcies a un gol de Carles Morgades al minut 32. Cinquè triomf del Can Cartró, que surt del descens.

Després d’una primera mitja hora de partit amb ocasions per cada equip, i un pal de Jan Casas pel Molanta, al 32 arribava l’únic gol del partit. Carles Morgades pescava un refús en defensa per obrir el marcador.

Al segon temps, inici prometedor del Molanta, que va posar a prova a Guillem Tena, porter del Can Cartró.

El partit es tancava amb un parell d’ocasions d’Iker, però totes dues marxaven fora, i el partit es tancava amb triomf del Can Cartró per la mínima.

Al Molanta, sisè, amb 26 punts, se li allunyen els equips de la zona alta. Per la seva banda el Can Cartró agafa oxígen, pujant fins la desena posició, i ara mateix també jugaria la Copa Ràdio Vilafranca. Els altres dos equips classificats ara mateix serien l’Espirall i el Riudebitlles

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: