Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Intercrossfit acull una competició de crossfit adaptada per persones amb discapacitat

Més de 32 equips amb participants de totes les edats van prendre part en l’Interathlon, organitzat per l’Intercrossfit de Sant Pere Molanta.

Aquest espai de crossfit, que enguany compleix 8 anys en actiu, també va tornar a oferir la posssibilitat de gaudir del crossfit a persones amb discapacitat, com ja va fer en una jornada similar al juny de l’any passat.

En l’Interathlon, celebrat aquest passat dissabte, els participants es distribuïen en equips de 3 persones, que havien de completar un circuit amb 20 km amb bicicleta estàtica, 10 km amb rem estàtic i 5 km corrent. Esdeveniment enmarcat en la setmana de la salut i l’esport, i oberta també a persones amb discapacitat.

Les persones amb discapacitat van poder prendre part en la jornada, gràcies a la participació de l’associació LEA, dedicada al fitness inclusiu. L’INTERATHLON estava adaptat a les diferents capacitats.

Al mes d’agost, aquest espai de crossfit ubicat a Olèrdola celebrarà els INTERGAMES, enguany commemorant el seu vuitè aniversari des de l’apertura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: