Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary Club de Vilafranca reconeix els tres millors estudiants de batxillerat

Els guardonats participaran aquest estiu en estades internacionals, que es recuperen després de la pandèmia.

El Rotary Club Vilafranca ha celebrat aquest dimarts al Claustre de Sant Francesc un acte per atorgar els Premis Joan Palau, que han reconegut els tres millors estudiants de batxillerat del curs passat i la trajectòria professional de Joan Josep Tetas, gerent de Bodegues Pinord.
El president del Rotary Club Vilafranca Josep M. Arasa ho explicava.

Els tres joves estudiants guardonats podran participar en estades internacionals aquest estiu. Unes estades que es recuperen després de la pandèmia.

Un dels estudiants guardonats, el Miquel Sadurní, va obtenir la tercera millor nota, amb 9’1 a les proves d’accés a la universitat, i ara està cursant un doble grau de Dret i Administració Pública a la Universitat de Barcelona. L’alumne participarà en el camp ‘Esport i oci a Vichy i Auvergne – França’.

La segona millor estudiant ha estat Laia Xiao Toro, alumna de l’Institut Milà i Fontanals, que va obtenir la segona millor nota amb un 9,2. A dia d’avui cursa un grau en Física a la Universitat de Barcelona i ha decidit participar al camp ‘Experimenta la capital a l’aire lliure de Dinamarca’. Finalment, Jan Sadurní, de l’Escola Montagut, va ser el millor estudiant de Vilafranca del curs 2020-2021, amb un resultat a les proves d’accés a la universitat de 9,40. Actualment cursa el grau en Física a la Universitat de Barcelona i participarà en el camp ‘Pensa Egipte, Egiptologia’
L’acte comptava amb la presència de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca Xell Montserrat.

El premi a la trajectòria professional ha estat pel gerent de Bodegues Pinord. Membre del Rotary Club Vilafranca, Joan Josep Tetas ha assolit una gran carrera professional dins del sector vitivinícola de la comarca amb el seu celler Pinord, sempre cercant la innovació, juntament amb la seva família.

Joan Josep Tetas ha volgut agrair el premi als seus treballadors i a la seva família i ha destacat diferents moments de la seva vida professional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: