Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues alumnes de l’institut Eugeni d’Ors reben el Premi Extraordinari de Batxillerat

Anastasiya Syurzhyk Revo i Carlota Trisant Gabàs, alumnes de 2n de batxillerat de l’institut Eugeni d’Ors, han estat guardonades amb el Premi Extraordinari de Batxillerat que convoca la Generalitat.

Aquesta distinció constitueix el reconeixement oficial dels mèrits d’aquells estudiants que demostren una preparació especial. Aquestes dues alumnes han obtingut, també, la matrícula d’honor en el Batxillerat.

L’Anastasiya Syurzhyk cursarà el grau de Bioquímica a la UAB i la Carlota Trisant estudiarà el grau de Relacions Internacionals en anglès i català també a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquest guardó proporciona, a més del reconeixement a l’expedient acadèmic, diversos avantatges i bonificacions, com l’exempció de les taxes universitàries per al primer curs, un curs gratuït en una Escola Oficial d’Idiomes, l’estada en un centre de recerca o institució relacionada amb el camp d’interès dels alumnes i la possibilitat de participar en els Premis Nacionals de Batxillerat.

Aquest curs 2022-2023 diverses alumnes de segon de batxillerat de l’Institut Eugeni d’Ors han estat guardonades amb altres premis destacats per part de diverses universitats i administracions pels seus treballs de recerca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: