Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comencen les funcions d’Anem al Teatre per a centres educatius

Comencen les funcions d’Anem al Teatre per a centres educatius

Els estudiants que participen del programa veuran teatre, dansa i música, de la mà de companyies consagrades com Lú, Roi Borrallas o Viu al teatre, i grups de música emergents com El Pony Menut

Vilafranca acull aquest curs de nou el programa Anem al teatre, organitzat per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments, per oferir espectacles d’arts escèniques i musicals a l’alumnat d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

La programació d’aquest curs es va iniciar el passat dimarts 7 de novembre i destaca per la qualitat artística i idoneïtat pedagògica de les obres. Una comissió experta selecciona les propostes escèniques i musicals més adients per a cada nivell educatiu, amb la seva corresponent guia didàctica. A Vilafranca l’oferta d’aquest programa es fa extensiva a tota la comarca i l’alumnat de l’Alt Penedès visita el teatre Cal Bolet i l’Auditori Maria Rosa Juncosa per assistir als espectacles que els seus centres educatius trien i treballen prèviament.

La programació de l’Anem al Teatre d’aquest any aplegarà 28 funcions a l’Auditori Municipal i 14 al Teatre Cal Bolet. Pel que fa al contingut dels espectacles, els grups d’estudiants que participen del programa veuran teatre, dansa i música, de la mà de companyies consagrades com Lú, Roi Borrallas o Viu al teatre, i grups de música emergents com El Pony Menut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: