Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary de Vilafranca presenta els programes d’intercanvi i camps internacionals d’estiu

El Centre Agrícol de Vilafranca ha acollit una sessió informativa en relació als programes d’intercanvi i camps d’estiu del Rotary Internacional.

Dirigit a les famílies del Penedès amb fills de entre 14 i 18 anys, va comptar amb la presencia de David Amorós, responsable de relacions internacionals i joventut del Rotary Club de Vilafranca, així com familiars de joves que han fet intercanvis en els últims anys.

Durant l’acte es va donar a conèixer els diferents programes de joventut que Rotary Internacional ofereix per viatjar a l’estranger amb l’objectiu de d’aprendre o practicar una llengua estrangera i conèixer altres cultures. Oberta a totes les famílies, sense necessitat de tenir cap vinculació amb el Rotary per poder-hi participar, els responsables d’internacional del Rotary de Vilafranca van explicar les oportunitats d’estades en camps d’estiu i intercanvis per els joves i adolescents, els seus calendaris i el seu funcionament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: