Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cineclub Vilafranca fa un homenatge a Miguel Gallardo per presentar el catàleg de FilmoXarxa

La sessió ha estat un homenatge al dibuixant i historietista Miguel Gallardo, recentment desaparegut, amb la projecció de ‘María y yo’

Cineclub Vilafranca ha acollit la presentació del nou catàleg de la FilmoXarxa, un projecte de la Filmoteca de Catalunya i la Federació Catalana que arriba a 24 cineclubs de tot Catalunya i del qual auguren un bon futur.

La sessió ha estat un homenatge al dibuixant i historietista Miguel Gallardo, recentment desaparegut, amb la projecció de ‘María y yo’, adaptació del còmic homònim de Gallardo sobre la seva relació amb la seva filla autista. El film forma part del nou catàleg de FilmoXarxa, que ofereix una trentena de títols de cinema internacional contemporani inèdit aquí, cinema català recent i Bàsics del cinema català procedents de l’arxiu de la Filmoteca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: