Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca organitza dues jornades per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme

Es tractava de la 4a edició d’aquesta commemoració i enguany el lema escollit era “Un feliç viatge per la vida” amb el que es volia fer entendre a la societat les necessitats del col·lectiu.

El passat 2 d’abril era el Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme i, per aquest motiu, les associacions Autisme amb futur i Fem Camí juntament amb l’ajuntament de Vilafranca han organitzat aquest cap de setmanes dues jornades tècniques i lúdiques. Es tractava de la 4a edició d’aquesta commemoració i enguany el lema escollit era “Un feliç viatge per la vida” amb el que es volia fer entendre a la societat les necessitats del col·lectiu de persones amb autisme per poder arribar a tenir una vida simplement feliç.
‘Autisme amb futur’ fa 10 anys i aplega ja més de 200 famílies entre Penedès i Garraf. La seva presidenta, Verònica Masdéu, parla de la necessitat d’organitzar-se al voltant d’aquesta causa.

Durant la jornada també era present la regidora d’educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, que insistia en que cal més formació i més empatia perquè la nostra societat esdevingui més inclusiva.
La directora de ‘Fem Camí’, Mònica Cardús, feia un balanç positiu dels actes celebrats el cap de setmana.

Dissabte la sala Zazie del Casal acollia una jornada amb xerrades que donaven veu a famílies i persones adultes amb TEA. Diumenge es va celebrar la Festa de l’Autisme a la Rambla de Sant Francesc amb espectacles, tallers i diferents activitats per tota la família.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: